divendres, de juny 30, 2006

Àfrica - Etiòpia Sudàfrica etc. etc.

Què passa, que no entra ningú al meu cutre-blog des d'Àfrica? Vaig a veure si gràcies a aquest comentari algú hi entra des d'allà, des d'aquí al costat. ;-)

Només conec dos països d'aquest continent i els dos m'han encantat:

- Etiòpia. Vam fer, amb uns amics, la ruta històrica del nord del país (Lalibella, Gondar, Bahar Dar, Llac Tana, les catarates del Nil blau, etc.) la Setmana Santa de 2001 i ens va encantar. Un país per tornar-hi. Al sud per exemple on hi ha aquelles tribus (els omo?) amb el plat al llavi inferior. O a Axum, on hi ha un macroobelisc del temps de la quica i on diuen que hi ha també l'Arca de l'Aliança, custodiada per una persona que hi dedica la vida i que és la única que la pot veure.

- Sudàfrica. Hi he anat dues vegades. Una, l'agost-setembre de 2002, per a assistir a la Cimera de les Nacions Unides sobre Desenvolupament Sostenible. Vam aprofitar per passar uns dies al parc natural Kruger (lleons, girafes, hipopòtams, etc. etc.) i també per a fer una escapadeta a Ciutat del Cap.

Aquest any (2006) he tornat a Ciutat del Cap per un Congrés. Una ciutat preciosa. Des d'allà es pot visitar el Cap de Bona Esperança, el punt més al sudoest d'Àfrica.

Cal visitar Àfrica.