dijous, de juliol 19, 2007

Explosió a Nova York


Aquesta tarda sobre les 18 h hora local (les 24 h a Catalunya) ha explotat una canonada subterrània de vapor, del sistema de ventilació del metro, al centre de Manhattan (Carrer 41 Est amb Avinguda Lexington, molt a prop de l'estació de tren Grand Central). Hi ha hagut un mort (per atac de cor) i una trentena de persones han resultat ferides, dues d'elles en estat crític.

Jo a les 18.15 h he agafat el metro per a anar cap al centre i, en arribar a Times Square, no he pogut fer el transbord fins a Grand Central perquè no funcionava la línia S. He intentat fer un recorregut alternatiu però no he pogut arribar-hi perquè hi havia més línies de metro tallades. Com que tenia una mica de pressa (havia quedat a les 19h a l'Institut Cervantes, prop de Grand Central, per veure una pel·lícula), he agafat un taxi però la circulació era pràcticament impossible. Uns quants carrers cap al sud es veien força llums de la policia i els carrers estaven ja tallats.

Sobre les 20.30 h hora local, l'ambient que es podia viure era aquest. Hi havia un fort desplegament policial i nombrosos helicòpters sobrevolaven la ciutat.






Totes les fotos que he fet.

2 comentaris:

dareboy ha dit...

Ahir, tornat del concert d'Anthony and the Johnsons (on em va semblar entreveure l'Scarlet amagada al backstage) vaig sentir la noticia a la radio.

Abans de ficar-me a dormir vaig pensar... este Rafa, ja ha estado tocando algun tubo que no debía ;)

celebro que la cosa no anés a més i t'envio una abraçadeta

rafaocana ha dit...

Et juro que jo-ho-he-sigut! O:-)

Ara penjo un video del grup aquest. Però què dius, no li vas fer una foto a la tia buena de l'Scarlet??? ;-)