divendres, de juliol 13, 2007

"Where is The Bull, please?"

Doncs estava aquí. :-)


A uns quants carrers de "Wallstreet" (no "Wall Estreet"). Per cert, després diem de la bandera de la Plaza Colón de Madrit però aquí també com que lo flipen una mica, eh!


Però anem al començament de tot plegat. Tot va començar al matí. Pujo al metro i em trobo un marrec (motoritzat) bocabadat escoltant la música del negro bembón.


El negro (bembón) va acabar cantant-li una cançó de bressol. (Però jo crec que el que li agradava al nen era la canya. ;-)

Bé. Vaig a apuntar-me a la cursa de demà (10 km) al New York Road Runners Club. :-D Creuo Central Park. Passo per la vora del Museu Americà d'Història Natural. I entro a l'edifici Time Warner per complir la 1a missió del dia. Fotografiar les escultures de Botero que hi ha.




Aquesta última a la venda per 220.000 $ (160.000 euros, aprox.)

Fotografio la Hearst Tower, de Norman Foster (2006).


Faig el trajecte típic en ferry de Manhattan a Staten Island. Foto de la Estatua de la Llibertat.


I, deformació professional, diferència entre el color dels contenidors allà i aquí. A casa nostra, els envasos (plàstic, etc.) es simbolitzen amb el groc, aquí amb el blau. Allà, el paper i cartró, amb el blau. Aquí, amb el blanc. El rebuig, tant allà com aquí, amb el gris. No he vist, aquí, contenidors d'orgànica (allà en taronja o marró, si no recordo malament).


Ja us explicaré com ha anat la cursa de demà! ;-)

3 comentaris:

admin ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Estic realment impressionat amb les teves fotos. A veure si guanyes la cursa. Espero que aquest correcte el meu catalan (ajuda de la internet).;)

rafaocana ha dit...

Cony, José Miguel, m'has deixat al·lucinat! El teu català és perfecte. No sabia qui eres! Moltes gràcies, company, per tot plegat!

Una abraçada. ;-)